Adam Zikmund a restaurant Nakraji
Kuchař Adam Zikmund otevřel v Liberci restauraci Nakraji s michelinským přesahem
Obsah této stránky je strojově generovaný pomocí pokročilých systémů umělé inteligence (AI). Neprošel redakčním zpracováním a může obsahovat chyby nebo nepřesnosti.
Co se děje?
Kuchař Adam Zikmund se po jedenácti letech v Anglii vrátil do Liberce a otevřel vlastní restauraci Nakraji, která se zaměřuje na specializované menu s michelinským přesahem. Během své kariéry absolvoval stáže v renomovaných michelinských restauracích po celém světě. V Nakraji se zaměřuje na ryby a mořské plody kombinované s regionálními surovinami, spolu s vlastnoručně pečeným chlebem a cukrařinou. Restaurace nabízí měnící se menu, které zahrnuje speciality jako tatarák s nakládanými houbami a hřebenatky s XO omáčkou.
Zdroje:
Kuchař Adam Zikmund otevřel v Liberci restauraci Nakraji s michelinským přesahem

Dříve jsme psali...
Kvíz: Kuchař Adam Zikmund a restaurace Nakraji
Strojově generováno
Veškerý obsah této stránky je strojově generovaný pomocí pokročilých systémů umělé inteligence (AI). Neprošel redakčním zpracováním a může obsahovat chyby nebo nepřesnosti. Je určen pro získání rychlého přehledu a orientace. Ověřené informace naleznete v původních článcích Hospodářských novin, které jsou uvedené v odkazech u jednotlivých témat.
Poslední aktualizace: 3. 10. 2025 9:13:57