Adam Zikmund a restaurant Nakraji

Kuchař Adam Zikmund otevřel v Liberci restauraci Nakraji s michelinským přesahem

Uzavřené téma o

Obsah této stránky je strojově generovaný pomocí pokročilých systémů umělé inteligence (AI). Neprošel redakčním zpracováním a může obsahovat chyby nebo nepřesnosti.

2 minuty čtení
Co se děje?

Kuchař Adam Zikmund se po jedenácti letech v Anglii vrátil do Liberce a otevřel vlastní restauraci Nakraji, která se zaměřuje na specializované menu s michelinským přesahem. Během své kariéry absolvoval stáže v renomovaných michelinských restauracích po celém světě. V Nakraji se zaměřuje na ryby a mořské plody kombinované s regionálními surovinami, spolu s vlastnoručně pečeným chlebem a cukrařinou. Restaurace nabízí měnící se menu, které zahrnuje speciality jako tatarák s nakládanými houbami a hřebenatky s XO omáčkou.

Zdroje:

    Nejnovější
    Kuchař Adam Zikmund otevřel v Liberci restauraci Nakraji s michelinským přesahem
    16. 5. 2025: Po jedenácti letech v zahraničních restauracích včetně michelinských podniků otevřel šéfkuchař Adam Zikmund v Liberci vlastní restauraci Nakraji s důrazem na mořské plody a regionální suroviny.
    Kontext
    Dříve jsme psali...
    Otestujte se
    Kvíz: Kuchař Adam Zikmund a restaurace Nakraji

    Strojově generováno

    Veškerý obsah této stránky je strojově generovaný pomocí pokročilých systémů umělé inteligence (AI). Neprošel redakčním zpracováním a může obsahovat chyby nebo nepřesnosti. Je určen pro získání rychlého přehledu a orientace. Ověřené informace naleznete v původních článcích Hospodářských novin, které jsou uvedené v odkazech u jednotlivých témat.

    Poslední aktualizace: 3. 10. 2025 9:13:57